Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان سال ۱۹۹۳ کشتی آزاد جهان گفت: از دوستان خبرنگار و آنهایی که در فدراسیون کشتی هستند می‌خواهم که در نتایج بزرگ‌نمایی نکنند، باید برای هر مسابقه‌ به اندازه خودش شادی کرد. ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۲ ورزشی کشتی و وزنه برداری نظرات - اخبار ورزشی -

اکبر فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، قهرمانی تیم منتخب ایران در جام الرُسای روسیه را یک شروع خوب برای کشتی دانست و اظهار داشت: هر جا و هر زمانی که کشتی ما موفق شود اتفاق خوبی خواهد بود، اما از دوستان خبرنگار و آنهایی که در فدراسیون کشتی هستند می‌خواهم که در نتایج بزرگ‌نمایی نکنند، مثل روزهایی که در جام‌جهانی قهرمان می‌شدیم و با این عنوان مردم را فریب می‌دادند تا عده‌ای از خوشحالی به خیابان می‌آمدند! برای قهرمانی در جام‌جهانی طوری خوشحالی می‌شد که انگار قهرمان المپیک شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید برای هر مسابقه‌ای به اندازه خودش شادی کنیم.

سرمربی اسبق تیم ملی کشتی آزاد جوانان با اشاره به غلامرضا محمدی اضافه کرد: سال‌هایی را سپری کردیم که عده‌ای دائم می‌گفتند نه کشتی‌گیر داریم و نه مربی اما حالا می‌بینیم که بعد از رفتن رسول خادم 4-5 نفر کاندیدای سرمربیگری تیم ملی شدند و درنهایت هم غلامرضا محمدی مسئولیت را برعهده گرفت. بعد هم در مورد ریاست فدراسیون، حالا اسم 7-8 نفر مطرح هست، قهرمانانی باسواد که سابقه کسب چندین مدال جهانی و المپیک را دارند و مدیریت هم می‌دانند، پس کشتی ما خالی از مربی، مدیر و کشتی‌گیر نیست. غلامرضا محمدی هم شروع خوبی با تیم ملی داشت. امیدوارم هر کاری که می‌کند قانونمند و شفاف، به دور از رفیق‌بازی و سلیقه شخصی باشد که هر مربی‌ای این کارها را انجام دهد حتما زمین می‌خورد.

بنی‌تمیم: روسای بازنشسته هیئت‌های کشتی مشکلی برای ادامه فعالیت ندارندحسین‌خانی: مردم عادی ملی‌پوشان کشتی را می‌شناسند اما آقایان مسئول در پایتخت نه!

 

وی در مورد مسئله انتخابات فدراسیون کشتی نیز تصریح کرد: در این 7-8 سال اسمی از حمید بنی‌تمیم نبود و فرصت زیادی به او داده نشد که خودش را نشان دهد. اصلا در فدراسیون رسول خادم کسی نتوانست خودش را نشان دهد و دیگران متوجه شوند که این آقا دبیر یا نایب‌رئیسی خوبی است. به همین دلیل من حمید بنی‌تمیم را به خوبی نمی‌شناسم اما امیدوار هستم که کشتی راه خودش را پیدا کند و روز به روز بهتر شود.

انتهای پیام/

R1435/P1435/S3,29/CT1 واژه های کاربردی مرتبط رسول خادم کشتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسول خادم کشتی رسول خادم کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۷۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد دوباره به‌ یوشیدا و بازگشت چامیزو

آمریکایی‌ها که هنوز در دو وزن ۵۷ و ۶۵ کیلوگرم سهمیه المپیک نگرفته‌اند با «اسپنسر لی» و «زین رترفورد»؛ برنده امیرمحمد یزدانی در فینال جهانی ۲۰۲۳، به استانبول خواهند آمد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مسابقات کشتی گزینشی جهانی، روزهای 20 تا 23 اردیبهشت در استانبول برگزار می‌شود. بعد از مسابقات جهانی بلگراد که مجموعاً 5 کشتی‌گیر (نفرات اول، دوم، سوم مشترک و پنجم حقیقی) از آن سهمیه المپیک گرفتند و برگزاری 4 مسابقه گزینشی قاره‌ای که در هر کدام از آنها دو کشتی‌گیر راه یافته به فینال صاحب سهمیه المپیک شدند، در این رقابت‌ها در مجموع 54 کشتی‌گیر در سه رشته آزاد، فرنگی و زنان مجوز شرکت در المپیک را دریافت خواهند کرد.

در این رقابت‌ها که آخرین گزینشی المپیک در رشته کشتی است، علاوه بر فینالیست‌ها، نفر سوم حقیقی که از مسابقه پلی‌آف بین بازنده‌های دو فینالیست مشخص خواهد شد، سهمیه می‌گیرند.

آمریکایی‌ها که هنوز در دو وزن 57 و 65 کیلوگرم سهمیه المپیک نگرفتند، بعد از برگزاری مرحله نهایی انتخابی تیم ملی‌شان، با اسپنسر لی که توماس گیلمان را شکست داد در وزن اول و با زین رترفورد قهرمان وزن غیرالمپیکی 70 کیلوگرم جهان در سال 2023 که برنده امیرمحمد یزدانی در فینال بلگراد است، عازم استانبول می‌شوند.

ترکیه‌ی میزبان نیز سلیمان آتلی در 57 کیلو، عبدالله توپراک در 65 کیلو، سونور دمیرتاش در 74 کیلو و عثمان گوکن در 86 کیلوگرم را در این مسابقات دارند.

به نظر می‌رسد در ترکیه بیشتر نگاه‌ها به سمت فرانک چامیزو باشد، کشتی‌گیری که مبارزه‌ای بحث‌برانگیز با توران بایراموف آذربایجانی در مرحله نیمه‌نهایی وزن 74 کیلوگرم گزینشی اروپایی داشت و اشتباهات محرز داوری، که به تایید اتحادیه جهانی رسید، نتیجه این کشتی را به سود کشتی‌گیر میزبان تغییر داد.

اتحادیه جهانی البته صرفا به محرومیت سنگین داوران مسابقه بسنده کرد و با استناد به قانون، نتیجه را تغییر نداد. تنها پوئنی که به کشتی‌گیر ایتالیایی داده شد، حضورش در سید یک وزن 74 کیلوگرم مسابقات استانبول بود. او حالا شاید شاخص‌ترین کشتی‌گیری باشد که در ترکیه به دنبال سهمیه المپیک است.

ژاپنی‌ها که در گزینشی آسیایی هم با آرش یوشیدا به دنبال کسب سهمیه بودند و این کشتی‌گیر ایرانی-ژاپنی مقابل امیرعلی آذرپیرا تن به شکست داد و از دور رقابت‌ها حذف شد، بار دیگر به او برای کسب سهمیه 97 کیلوگرم اعتماد کرده‌اند.

از جمله دیگر کشتی‌گیران شاخص حاضر در ترکیه، می‌شود به زاندانبود مغولی و امان هندی در 57 کیلو، تولگا تومور اوچیر مغولی، عبدالمجید کودیف تاجیک و سوجیت هندی که به جای باجرانگ به ترکیه می‌آید در 65 کیلو، آوتاندیل کنتچادزه گرجی، سالکازانوف از اسلواکی و ایمان مهدوی کشتی‌گیر ایرانی‌الاصل که به اسم UWW دررقابت‌ها شرکت می‌کند در 74 کیلو، ماگومد شریپوف بحرینی، دیپاک پونیای هندی و بوریس ماکائف از اسلواکی در 86 کیلو، ماگومد ابراگیموف ازبک در 97 کیلو و دنیل لیگتی مجارستانی در 125 کیلوگرم اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • اعتماد دوباره به‌ یوشیدا و بازگشت چامیزو
  • نحوه اعزام حسن یزدانی به المپیک؛ بحران بزرگ یا یک اتفاق عادی؟!
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟